Autor: Kristjan Pruul • 25. aprill 2024

Rahandusministeerium plaanib suurendada lähetuste päevaraha

Rahandusministeeriumi plaani järgi tuleks suurendada lähetuste maksuvaba päevaraha piirmäära ja autokompensatsiooni, kuid erisoodustustes järele anda ei soovita.
Rahanduministeerium lubas kaaluda, kas sõiduauto erisoodustuse tõstmist saaks pidurdada
Foto: Andras Kralla

Tööandjate keskliit palus rahandusministeeriumil kaalumisele võtta maksuvaba päevaraha ning autokompensatsiooni tõstmine, sest inflatsioon on praegused piirmäärad muutnud pooleldi mõttetuks. Samuti ei tundu keskliidule ajakohane praeguste erisoodustuste hinnad sõiduautodele ning tervise- ja spordikulutustele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700