Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 8. aprill 2024

TOP 10 lood märtsis | 25 viga raamatupidamises, tulumaksuta hüved, investeerimise maksurisk, raamatupidaja vastutus

Siit leiad raamatupidaja.ee teemaveebi 10 kõige kuumemat uudist ja artiklit, mis on saanud meie lugejate erilise tähelepanu. Vaata, kas teised lugejad leidsid midagi sellist, mis sul veel lugemata on.

1. Krista Teearu: 25 suuremat viga, mida ettevõtjad oma raamatupidamises teevad

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700