Autor: Joosep Põllumäe, Elisa valdkonnajuht • 5. aprill 2024

Kui küberrünnakust häbenetakse rääkida, siis olukord ei parane

Küberrünnakute ja -pettuste puhul on kriitiliselt oluline häbikultuuri vältimine ja eksimustest rääkimise julgustamine, kirjutab Elisa valdkonnajuht Joosep Põllumäe.
Elisa valdkonnajuht Joosep Põllumäe
Foto: Kristjan Madalvee

Kellelegi ei meeldi eksida ning tunda, et nad on teinud midagi, mille tõttu teised nad hukka mõistavad. Olgu selleks suvaline viga tööl, argipäevane plekimõlkimine, petturile tuhandete eurode ülekandmine või tööarvutisse viirusse lubamine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700