Autor: Palgauudised.ee • 8. märts 2024

Merle Viirmaa: toetage noori naisi, nende käes on tulevik

Nii Eestis kui ka mujal tehtud uuringud näitavad, et keskastmejuhte on naiste seas palju, aga tippjuhtkonda pääsemisel on naistel ees justkui klaaslagi. Miks see nii on ja kuhu liigume, arutlevad naistepäeva puhul naised ise.
Arutlevad Grant Thornton Balticu partner ja õigusnõustamise valdkonna juht Kristel Tiits, Grünfini kaasasutaja Triin Hertmann ning juhtimis-coach ja pikaajalise meediajuhikogemusega Merle Viirmaa.
Foto: Ergo Sander

Neil teemadel jagavad mõtteid Grant Thornton Balticu partner ja õigusnõustamise valdkonna juht Kristel Tiits, Grünfini kaasasutaja Triin Hertmann ning juhtimis-coach ja pikaajalise meediajuhikogemusega Merle Viirmaa.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700