Autor: Villu Zirnask • 8. veebruar 2024

President annab teenetemärgi ka raamatupidamise edendajale

President Alar Karis annab iseseisvuspäeva eel riigi teenetemärgi 151 inimese hulgas ka mitmele finantsvaldkonna inimesele.
President annab riiklikud teenetemärgid üle 21. veebruaril Eesti Rahva Muuseumis.
Foto: Raul Mee

Riiklik teenetemärk antakse inimestele, kelle igapäevane tegevus tugineb Eesti riigi jaoks olulistele põhimõtetele: demokraatia, õiglus, tarkus, järjekindlus, headus, ettevõtlikkus. Presidendi teenetemärgi pälvivad ettevõtja, investor ja Ukraina toetaja, Civitta Eesti nõukogu liige ja üks omanikest Riivo Anton, ning ettevõtte UG Investments juhatuse liige ja endine investeerimispankur Priit Koit, kes on koos kolleegidega toetanud märkimisväärselt Ukraina päästeteenistust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700