Autor: Raamatupidaja.ee • 6. jaanuar 2024

Lahkus Eesti raamatupidamis- ja rahandusõppe suurmees Toomas Haldma

5. jaanuaril 2024 lahkus Tartu Ülikooli majandusteaduskonna professor Toomas Haldma. „Jääme teda meenutama südamliku õppejõu, kauaaegse teadlase ja toetava kolleegina,“ kirjutavad tema kolleegid ülikoolist. „Tema optimism ja humoorikad tähelepanekud rikastasid arutelusid ning innustasid edasi liikuma nii rahulikel kui ka keerulistel aegadel.“
Toomas Haldma
Foto: Tartu ülikool

Haldma kuulus aastatel 1993–1994, 2001–2004 ja alates 2010. aastast Eesti vabariigi Raamatupidamise Toimkonda, kus osales majandusarvestusalaste õigusaktide väljatöötamises.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700