Autor: Villu Zirnask • 4. jaanuar 2024

Ärijuhtimistarkvara uuring: juhid suunasid vastamise raamatupidajale

Enne PwC Eesti korraldatud ärijuhtimistarkvara (ERP) uuringut oli hüpotees, et paljud ettevõtted ei kasuta pilvepõhist tarkvara ning seega ei saa andmemahtusid kiiresti suurendada ja tarkvaravärskendusi sellisel määral teha kui tänapäev nõuaks. Ent küsitlus põrmustas selle arvamuse.
PwC Eesti digilahenduste ja partnersuhete juht Tarmo Meresmaa ärijuhtimistarkvara uuringut tutvustamas.
Foto: Raigo Pajula

PwC Eesti uuris 12. oktoobrist 12. novembrini 2023 Eesti ettevõtete rahulolu neis kasutusel olevate ERP tarkvaradega. Vastama soostus 33 inimest – tegevjuhid, finantsjuhid ja raamatupidajad.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700