Autor: Raamatupidaja.ee • 12. detsember 2023

Uus register: enne lepingu sõlmimist tekib võimalus kontrollida teise poole võlgnevusi

Eestis avatakse ühtne täitmisregister, kust igaüks saab täpse ülevaate enda ning õigustatud huvi olemasolul ka teiste inimeste võlgadest ja nõuetest, kirjutab advokaadibüroo Hedman jurist Kaire Sepper.
Advokaadibüroo Hedman jurist Kaire Sepper

Ühtne täitmisregister saab olema keskne ja kõigile kättesaadav koht, kus nii inimesel endal kui ka kolmandatel isikutel on võimalik saada infot käimasolevate täitemenetluste kohta. Täitmisregistrist saavad infot ka eraisikud, et näiteks enne lepingulisse suhtesse astumist kontrollida teise lepingupoole maksedistsipliini.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700