Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 2. november 2023

AINULT VEEL TÄNA! | Raamatupidajate energiapäeval laeme akusid nii et särtsub

Juba 10. novembril 2023 tähistame särtsaka energiapäevaga raamatupidajate päeva „Mängleva kergusega uute teadmisteni“, kus võtame fookusesse ees ootava maksumöllu, rahavoogude juhtimise, täitemenetluse keerdkäigud, andmepõhise aruandluse ja jagame teile võimsa annuse mõnusat energiat akude laadimiseks.
Eelmise aasta raamatupidajate päeva ergutav energiaharjutus
Foto: Raul Mee

Päeva alustame muidugi kuumade maksuteemadega, sest neist ei saa üle ega ümber, olgu pidu- või argipäev. Räägime hoogu koguvast maksurallist, vastame pakilistele küsimustele ning aitame raamatupidajal valmistuda maksumuutusteks.

Jagame praktilisi nõuandeid, kuidas hakkama saada kohtutäiturite ja kurnavate täitemenetlustega, kus raamatupidajal on paratamatult oluline roll.

ÜLLATUS: Välgudemonstratsioon Välk ja Pauk!

Vaata, kes on laval ja ainult veel täna ja homme saad SIIT särtsaka hinnaga pileti.

Energiapäeval tunnustame ka valdkonna parimaid ja pärjatud saab Arvestusala Edendaja 2023. Tiitli saab avalikul hääletusel enim hääli kogunud kandidaat. Anna oma otsustav hääl SIIN!

Päeva jooksul saame Improteatri ägedatelt näitlejatelt positiivsete laengutega rõõmsaid energiasüste ja enne koduteele asumist tõmbab Naeruakadeemiast Vello Tamm energia lakke täiemahulise naerulihaste treeninguga. Seega - saab olema üks eriliselt särtsakas ja nakatavalt mõnusa energiaga laetud päev! Oled väga oodatud osa saama ja oma akusid laadima!

Vaata ka Naeruakadeemia üllatusvideot :)

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700