Autorid: Karel Romet Pedajas, Linell Raud • 31. oktoober 2023

Juristid soovitavad: päästa end hiilivast erisoodustusmaksust

Olgem tähelepanelikud, töötajatele ja juhatuse liikmetele antud laene võidakse maksustama hakata, ütlevad advokaadibüroo Walless advokaadid.
Kui äriühingus on töötajatele antud laene, siis tuleks laenutingimused kohe üle vaadata
Foto: Pixabay

Ajal, mil Euroopa Keskpanga (EKP) kehtestatavad baasintressimäärad püsisid pikka aega nulli lähedal, ei olnud põhjust analüüsida nende mõju maksudele. Nüüd, kui need on järsult tõusnud, mõjutab see lisaks üldisele majandusele ka paljude äriühingute maksukohustust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700