Autor: Raamatupidaja.ee • 3. oktoober 2023

E-kaubanduse kasvuga sagenevad ka müügipettused: iga viies inimene on seda kogenud

E-kaubanduse käive kasvab jõudsalt, kuid ka petturid ei maga - iga viies Eesti inimene on kogenud e-poe müügipettust viimasel aasta, näitab hiljutine uuring.
Luminori pettuste tõkestamise spetsialist Veiko Kiik

Luminori pettuste tõkestamise spetsialist Veiko Kiik kinnitab Eesti Panga andmetele tuginedes, et tänavu kaheksa esimese kuuga on veebipõhiste müügipettuse arv kasvanud võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700