Autor: Liis Laanesaar • 27. september 2023

Klaar.me tegevjuht Liis Laanesaar: oleme oma klientide äri ja raamatupidamise protsesse mitmekordselt tõhustanud

Vajadus teha asju lihtsamaks, loogilisemaks ja tõhusamaks suunab otsima nutikaid digiteenuseid ja tarkvaralahendusi. Nii saab automatiseerida rutiinseid ja aeganõudvaid tegevusi ning luua kõigi osapoolte jaoks selge finantspildi, mis võimaldab teha mõtestatud juhtimisotsuseid.
Raamatupidamisbüroo Klaar.me juht Liis Laanesaar

Äriprotsesse on mõistlik võimalikult palju automatiseerida ning luua kõikide protsesside vahel äriline sünergia, mis väljendub kvaliteetses finantsaruandluses. Suurima efektiivsuse annab kindlasti sellise raamatupidamistarkvara väljavahetamine, mis ei vasta ettevõtte äritegevuse vajadustele. Selliselt kasvab hüppeliselt raamatupidamisprotsesside efektiivsus ning ettevõtte finants- ja äriprotsessid saab sujuvalt tervikuks liita.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700