Autor: Jaan Martin Raik • 29. august 2023

Finantsinspektsioon karistas LHV panka ligi miljoni eurose trahviga

Finantsinspektsioon tegi eelmisel aastal läbiviidud kontrolli tulemusel LHV pangale ettekirjutuse ning ligi miljoni euro suuruse trahvi.
LHV Pank sai pea miljon eurot trahvi
Foto: Andras Kralla

Finantsinspektsioon viis 2022. aastal LHV Pangas läbi kontrolli ja hindas finantsvahendajate äriliini kontrollsüsteemi nõuetelevastavust. Järelevalve tuvastas puudusi rahapesu ja terrorismi rahastamise riskide hindamises ning juhtimises.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700