Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 23. august 2023

Raamatupidamise juhtide 6 kuu väljavaade: „Prognoosime kõigile näitajatele väiksemat kasvu – näeme, et meie kliendid on ebakindlad”

Äripäeva Infopank küsitles augusti keskel raamatupidamise sektori ettevõtete juhte, kus paluti juhtidel vastata oma ettevõtte lähima kuue kuu väljavaadetega seotud küsimustele. Küsitluses osales 89 juhti.
Palgasurve ja müügitulu kasvuprognoosi vähenemise tingimustes investeeringute kasvuprognoos siiski püsib.
Foto: Pixabay

Võrreldes pool aastat tagasi tehtud küsitlusega on juhtide hinnang sektori seisundile kümnepallisüsteemis oluliselt kahanenud. Pool aastat tagasi oli juhtide hinnang sektori seisundile 6,1 palli, nüüd on see 5,5 palli. Kahanemist 0,6 palli võrra tuleb lugeda suhteliselt suureks muutuseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700