Autor: Raamatupidaja.ee • 11. juuli 2023

Finance Lab OÜ juht Silje Sander: palju uusi kliente jõuab meie juurde soovituste kaudu

Seitsmeteistkümnenda ERK tunnustatud raamatupidamisettevõtte kvaliteedimärgise pälvis Finance Lab OÜ. Kes on 6000 hulgast järgmine?
Eesti Raamatupidajate Kogu andis üle seitsmeteistkümnenda ERK tunnustatud raamatupidamisettevõtte tunnistuse Finance Lab OÜ-le. Tunnistuse võtsid ERK juhatuse esimehelt Margus Tammerajalt vastu Finance Lab OÜ juhatuse liikmed Silje Sander (keskel) ja Helen Paltser.

„Eesti Raamatupidajate Kogul on äärmiselt hea meel anda üle ERK tunnustatud raamatupidamisettevõtte järjekordne tunnistus raamatupidamisbüroole Finance Lab,” rõõmustas Margus Tammeraja tunnistust üle andes. „Palju õnne!”

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700