Autor: Marge Ugezene • 10. juuli 2023

Pankrotihaldurid kaebasid ministrile ja nõuavad kritiseerija suhtes distsiplinaarmenetlust

Pankrotihaldurite koda kaebas maksejõuetuse teenistuse juhi Signe Viimsalu peale, sest on pettunud Viimsalu kriitikas.
Foto: Andras Kralla

Pöördumise said nii justiitsminister Kalle Laanet kui ka konkurentsiameti juht Evelin Pärn-Lee läinud nädalal pankrotihaldurite koja juhilt Terje Eiprelt. Pankrotihaldureid ärritas hiljuti ilmunud lugu, milles pool aastat tööd teinud pankrotiombudsman kirjeldas vihjeid, kuidas Eesti pankrotihaldurid mängivad võlgnikega kokku, tegelevad liigselt isiklike kõrvaläridega ja satuvad seepärast huvide konflikti ning ägavad suure töökoormuse all.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700