Autor: Marge Aasalaid • 27. juuli 2023

Kestlikkuse aruande andmete kogumine andis Tallinkile üllatusliku vastuse

6 riiki, enam kui 40 tütarettevõtet ja ligi 4000 tarnijat – sellise väljakutsega seisab silmitsi Tallink Euroopa Liidu äriühingute kestlikkuse aruandluse direktiivi täitmisel. Detailne andmete kogumine tehti esimest korda möödunud aastal. Saadud tulemus üllatas ettevõtet ennastki.
Kommunikatsiooni ja ESG valdkonna juht Katri Link
Foto: Tallink

Tallinki detailsete andmete kogumise keerukust ilmestas möödunud aastal eriti selgelt ette võetud kaldaoperatsioonide KHG heitmete väljaselgitamine vastavalt KHG protokolli nõuetele.

Andmete kogumise ja arvutustega kokku võttis uuring aega neli kuud, kuid tulemus andis faktidel põhineva vastuse ettevõtte heitmete kohta. Tulemus näitas, et kontserni kaldaoperatsioonid tootsid kõigest 2,8% ettevõtte CO2 heitmekogusest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700