Autorid: Koit Brinkmann, Kristel Härma • 15. juuni 2023

Megapalka teeninud Estonian Airi eksjuhil ripub kaelas 200 000eurone maksuvõlg

Estonian Airi juhina megapalga ning Soome väikelinnadesse lendude ideega rahvapärimusse jõudnud Tero Taskila käivitab Maldiividel luksuslikku vabaajalennufirmat, kuid samal ajal on üks tema Eesti firmadest juba aastaid maksuametile suure summa võlgu.
Tero Taskila sai Eestis tuntuks Estonian Airi juhina
Foto: Andras Kralla

Taskila ettevõtte Cool Ideas OÜ maksuvõlg küündib praeguse seisuga üle 199 000 euro. Sellest pool on intressivõlg.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700