Autorid: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht, ChatGPT • 24. mai 2023

AI ehk tehistaip pöörab seniseid arusaamu raamatupidamisest ja rahandusest põhjalikult

Artikkel on valminud koostöös ChatGPT-ga. Raamatupidaja.ee toimetus küsis tehistaibult, milliseid seni kasutamata võimalusi on tal pakkuda, et raamatupidajate ja finantsspetsialistide tööprotsessid käiksid ühte sammu kiirelt muutuva dünaamilise ärikeskkonnaga. Tehistaip kinnitas, et tal on suured plaanid ning ta on koostööaldis ja abivalmis.
Raamatupidaja.ee ärijuht Mare Timian

Tehisintellekt (AI) on põhjalikult ümber kujundamas raamatupidamise ja rahanduse maastikku, tuues raamatupidajatele ja finantsspetsialistidele enneolematuid võimalusi, mis kasvatavad töö tõhusust, täpsust ja strateegiliste otsuste kvaliteeti.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700