Autor: Raamatupidaja.ee • 17. mai 2023

Karm reaalsus: võlgade tagaajamine röövib Eesti ettevõttelt keskmiselt 6000 eurot aastas

Eesti ettevõtted kulutavad võlgnikega jantimisele keskmiselt 10,5 tundi nädalas, mis on enam kui Läti ettevõtetel (9,1 tundi) ja Leedu ettevõtetel (8,2 tundi).
Intrumi Baltimaade tegevdirektor Ilva Valeika
Foto: Raimonds Birkenfelds

Tähtaja ületanud maksed põhjustavad Eesti ettevõtetele jätkuvalt märkimisväärset rahalist koormust. Intrumi viimasest Euroopa maksearuandest (The European Payment Report 2023) selgub, et võlgade haldamisele kuluv aeg maksab aastas kokku 585 miljonit eurot.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700