Autor: Raamatupidaja.ee • 10. mai 2023

Riigikohus on rääkinud: maksuameti maksu- ja vaideotsus läks tühistamisele

Ettevõte seljatas maksuameti vaidluses, millise päeva seisuga tuleb koostada bilanss ja arvutada maksustamisele kuuluvad omakapitali väljamaksed.
Foto: Liis Treimann

Riigikohus tühistas Maksu- ja Tolliameti maksu- ja vaideotsuse ning rahuldas kaebaja kassatsioonkaebuse vaidluses selle üle, millise päeva seisuga tuleb koostada bilanss ja arvutada maksustamisele kuuluvad omakapitali väljamaksed.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700