Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 18. aprill 2023

Raamatupidamisbüroode paisuvad maksuvõlad ja korduvad vangerdused omanike ringis

Äripäeva Infopanga andmetel on raamatupidamisteenuse pakkujate seas suuri maksuvõlglasi, kelle maksuvõlad on muu hulgas ka ajatamata, ning ettevõtete omanikeringis on toimunud mitmeid kõnekaid vangerdusi.
Raamatupidamise teenuse pakkujate hulgas on kaks suurt maksuvõlglast
Foto: pexels
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700