Autor: Krista Teearu, Robby & Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja • 29. märts 2023

Krista Teearu: kinnisvarainvesteeringute kajastamise meetodid

Kinnisvarainvesteeringut, mille õiglast väärtust on võimalik usaldusväärselt hinnata mõistliku kulu ja pingutusega, kajastatakse õiglase väärtuse meetodil. Meetodi valik peaks olema järjepidev, mitte igal aastal vahetatav.
Krista Teearu, Robby ja Bobby OÜ partner, ÄP raamatupidamise teabevara peatoimetaja
Foto: Raul Mee

Raamatupidamise toimkonna juhendis (RTJ) 6 „Kinnisvarainvesteeringud“ on öeldud, et kinnisvarainvesteering on maa, hoone või osa hoonest, mida ettevõte hoiab väljarentimise või turuväärtuse tõusmise eesmärgil ja mida ta ei kasuta oma äritegevuses.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700