Autor: Palgauudised.ee • 7. märts 2023

Vaesusrisk on vähenenud: pensionärid on saanud maksuvaba tulu reformist kõige enam kasu

Maksuvaba tulu suurendamisest on kõige rohkem kasu saanud madalama sissetulekuga inimesed ja selle muudatuse mõju on viimastel aastatel veelgi suurenenud, selgub rahandusministeeriumi tellitud maksukoormuse jaotuse uuringust.
Foto: Pixabay

“Tehtud uuring uuendab teadmisi maksukoormuse jagunemisest. Viimastel aastatel on majanduses ja ka maksupoliitikas toimunud olulisi muutusi,“ rääkis rahandusministeeriumi fiskaalpoliitika osakonnajuhataja Raoul Lättemäe lisades, et tehtud uuring on abiks maksupoliitika edasisel kujundamisel ja planeerimisel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700