Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 7. märts 2023

Kolm viisi, kuidas pisiettevõtja saab ausalt tegeleda ettevõtlusega

Kui füüsiline isik tegeleb ettevõtlusega ilma ettevõtjaks registreerimiseta, peab ta saadud tulu ikkagi deklareerima, ja loomulikult ei saa ta maha arvata kaasnevaid kulusid, selgitab maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh.
Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh
Foto: Raul Mee

Ettevõtjate ja üksikisikute maksukäitumise parandamise ja maksukuulekuse tõstmisega nähakse vaeva kogu ühiskonnas. Ideaalis peaksid kõik ühiskonnaliikmed (nii üksikisikud kui ka ettevõtjad) olema kõrge maksumoraaliga − sellisel juhul on riigi heaolu tagatud ning maksutulu laekub korrektselt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700