Autor: Raamatupidaja.ee • 3. märts 2023

Luminor Banki suhtes on käimas väärteomenetlus

Finantsinspektsioonil on Luminor Banki suhtes käimas väärteomenetlus seoses oluliste tõrgetega panga internetipanga töös. Rikkumised, mis on seotud klientide raha õige ja täpse kajastamisega internetipangas, on inspektsiooni hinnangul alati tõsised.
Foto: Liis Treimann

„Pangandussektor toetub usaldusele. Kui pank ei suuda mitu päeva järjest kliendi kontol tema õiget rahasummat kuvada, siis on pank seda usaldust rikkunud. Selline olukord on toonud pangale kaasa Finantsinspektsiooni väärteomenetluse ja võib lõppeda asjaolude tõendatuse korral karistusega,“ ütles Finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700