Autor: Raamatupidaja.ee • 6. märts 2023

Lugeja küsib, asjatundja vastab: N1-kategooria sõiduki töötaja kasutusse andmine

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Raul_Mee

Küsimus: ettevõttel on N1-kategooria sõiduk, mida kasutatakse ainult töösõitudeks. Makse ei maksta ja sõidupäevikut eraldi ei peeta. Kui tekib vajadus anda see auto töötaja kasutusse, kes elab töökohast kaugemal kui 50 km ja bussiga pole võimalik tööl käia, siis kas sel juhul tekitab töötajale auto kasutusse andmine erisoodustuse riski või mitte?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700