Autor: Raamatupidaja.ee • 10. veebruar 2023

Finantssektori innovatsioon | Komplekspäringuid saab teha reaalajas ja automaatselt

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Sandra Särav tutvustas SupplierPlusi aastakonverentsil Eesti finantssektori viimase aja üht olulisemat innovatsiooni – ärikliendi andmete kogumist ehk KYC andmevahetusteenuse prototüüpi.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Sandra Särav aastakonverentsil.
Foto: Kristi Sits

Tegemist on era- ja avaliku sektori koostööst sündinud rakenduse prototüübiga, mis võimaldab ühekordselt luua KYC (know your customer ehk “tunne oma klienti”-põhimõte) profiili esimeses etapis füüsilisele isikule ja tulevikus ka juriidilisele isikule. Lahendus aitab andmebaasidest teha komplekspäringuid reaalajas ja automaatselt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700