Autor: Raamatupidaja.ee • 26. jaanuar 2023

Jätkuvalt on riskid kõrged: virtuaalvääringute ja äriühingute teenuse pakkujad

Avaldati MONEYVAL-i raport, mis hindas Eesti efektiivsust rahapesu ja terrorismi rahastamise vastases võitluses tulemuslikuks. Samas toodi välja ka teemad, mida riik peab hoidma fookuses, et kõrget taset säilitada.
Foto: Pixabay

„Meie Eesti on avatud majandusega ja tulevikku vaatav e-riik. Meie jaoks on oluline, et kurjategijad ei saaks neid omadusi ära kasutada kuritegelikel eesmärkidel, Moneyvali üldjoontes positiivne hinnang on Eesti riigiasutuste ühise koostöö tulemus,“ ütles rahandusminister Annely Akkermann.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700