Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 25. jaanuar 2023

Mitmekesine kliendiportfell on raamatupidamisbüroole nagu elukindlustus tormisteks aegadeks

Äripäeva Infopank küsitles raamatupidamise sektori ettevõtete juhte. Ilmnes juhtide väga positiivne ootust investeeringute kasvule, mis viitab digitaliseerimisele ja efektiivsuse kasvule teenuse osutamisel ning mis omakorda võimaldab ettevõtetel vastata palgasurvele.
Foto: jeshoots.com

Juhtide hinnang sektori seisundile on pool aastat tagasi tehtud küsitlusega võrreldes kasvanud 0,3 palli võrra. See on mõnevõrra ootamatu, sest majandusprognoosid on eelseisva poolaasta suhtes pigem ettevaatlikud. Eelmine küsitlus viidi läbi augustis. Võimalik, et sektori juhte muudab mõnevõrra optimistlikumaks kujunenud olukord üldiselt: majanduse jahenemine on läinud oodatust sujuvamalt, järsku halvenemist pole toimunud ning kohati on mõnede sektorite sõnavõttudesse juba ka lootusrikkamaid signaale tekkinud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700