Autor: Raamatupidaja.ee • 3. jaanuar 2023

II samba peatatud maksed kompenseerib riik juba sel kuul

Jaanuaris kompenseeritakse ligi 342 000 inimesele vahepeal peatatud teise samba maksed, kokku läheb selleks ligi 270 miljonit eurot.
Foto: pexels

„Algselt kahele aastale planeeritud maksete kompenseerimine toimub selle aasta jaanuaris ühe maksega, nii jõuab raha kiiremini inimeste pensionikontodele ja investeeringutesse,“ ütles rahandusminister Annely Akkermann.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700