Autor: Raamatupidaja.ee • 12. detsember 2022

Riigikogu võttis vastu raamatupidajatele olulisi muudatusi seadustes

Parlamendis viimati vastu võetud seadusemuudatustega täiendati oluliselt osanike, aktsionäride, võlausaldajate ja töötajate huvide kaitse norme, suurendati omavalitsuste kohustusi ja muudeti tulumaksusoodustusega ühingute nimekirja.
Foto: Pixabay
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700