Autor: Marge Aasalaid • 23. november 2022

5 soovitust hilinenud maksetega toimetulekuks

Ettevõtjad kinnitavad, et hilinenud maksed on kasvav probleem. Vaatame, mida on meil õppida teiste riikide kogemusest, et tulla toime makseraskustega.
Ilva Valeika, Intrum Balticu tegevdirektor.
Foto: Intrum

Intrum viib iga kuu läbi küsitlusi ettevõtjate seas nii Balti riikides kui kogu Euroopas, Intrum Balticu tegevdirektor Ilva Valeika selgitab, mis erinevusi ta Balti riikide ettevõtete käitumises näeb ja annab soovitusi Eesti ettevõtetele klientide makseraskustega toimetulemiseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700