Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 10. november 2022

Raamatupidamise kuulsad esindajad: Mick Jagger Rolling Stonesist, koomik Eddie Izzard ja kirjanik John Grisham

Head rahvusvahelist raamatupidajate päeva! Siin on viis olulist ja põhjapanevat näidet, et raamatupidaja amet on eriline.
Foto: Antonino Visalli on Unsplash

Tähistame rahvusvahelist raamatupidamispäeva koos raamatupidajatega igal aastal 10. novembril. Sellel päeval 1494. aastal avaldas Itaalia raamatupidaja ja matemaatik Luca Pacioli, kes väidetavalt tegi koostööd Leonardo Da Vinciga, oma esimese raamatu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700