Autor: Palgauudised.ee • 8. november 2022

MTA murelik: tulumaksu ei saa tagastada

Enammakstud tulumaksu tagastati eelmise aasta eest 211 miljonit eurot, juurdemaksmisele kuulus 104 miljonit eurot. Mõni miljon eurot enammakstud tulu on aga tagastamise ootel.
Foto: Andras Kralla

2022. aasta tulude deklareerimine algab 15. veebruaril, kuid tänase seisuga ootavad tagastamist veel mõned miljonid eurod 2021. aasta enammakstud tulu. Kuigi põhjuseid on erinevaid, on igal aastal üks levinumaid probleeme pangakonto puudumine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700