Autor: Janno Riispapp • 9. november 2022

Maksuamet võtab häguse platvormimajanduse pihtide vahele

Direktiivi ülevõtmisega peavad platvormihaldurid esitama maksu- ja tolliametile teavet teenusepakkujate ja nende teenitud tulu kohta
Foto: Andras Kralla, fotomontaaž
Kui praegu deklareeritakse jagamismajanduse tuludest vaid iga viies euro, siis uuest aastast jõustuva seadusega peavad platvormihaldurid andma maksu- ja tolliametile aru nii müüjate kui ka nende teenitud tulu kohta.

Bolt ei soovinud praegu seaduse mõju oma tegevusele kommenteerida. Wolt tervitab uusi reegleid kahe käega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700