Autor: Raamatupidaja.ee • 21. oktoober 2022

Maksutulu kasv kiirenes augustis 14,7 protsendini

Augusti eest tasuti maksu- ja tolliametile 1 miljard eurot maksutulu, mida on 9 protsenti rohkem kui eelarvesse kavandatud. Suvekuudel püsis maksulaekumine kokku keskmiselt 15,1 protsenti kõrgem ning seda peamiselt jätkuvale hindade kasvule.
Rahandusministeeriumi hoone
Foto: Andras Kralla

Tööjõumakse mõjutava palgafondi kasv püsis eelmise kuuga sarnasel tasemel

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700