Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 12. september 2022

Raamatupidamissektori juhid: „Terav tööjõupuudus pärsib kasvu“

Sektoris on küllalt palju väga väikeseid ettevõtteid, kus ilmselt on keeruline palgasurvele vastata. Samas on suuremates ettevõtetes töötajate kvalifikatsiooni ja töö efektiivsuse tõttu ka palgasurve suhteliselt tugevam.
Foto: pexels

Raamatupidamissektori juhtide hinnang sektori seisundile on pool aastat tagasi tehtud küsitlusega võrreldes kahanenud poole palli võrra 10-palli süsteemis. Toonane küsitlus viidi läbi vahetult enne Ukraina sõja algust, mil pinged olid juba tuntavad, kuid otsest sõjategevust veel ei toimunud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700