Autor: Margus Tammeraja, ERK juures tegutseva kutsekomisjoni esimees • 23. august 2022

Klient vaatab tulemuse ja arve summa suhet, ning kui vaja, hääletab jalgadega

Võrreldes raamatupidamisteenuste kogukäibe osakaalu riigi SKP-s võib nentida, et kümne eelneva aasta jooksul on selle osakaal valdavalt küll tõusnud, aga paaril viimasel, just kriisiaastatel, pigem seiskunud või isegi langemas.
ERK juhatuse liige Margus Tammeraja

Teenuse kvaliteedi tähtsusest

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700