Autor: Raamatupidaja.ee • 19. august 2022

Raamatupidajate kogu liitus EVEA-ga

ERK laiendas EVEA-ga liitudes oma võimalusi kaasa rääkida raamatupidamisteenuste valdkonnas väikeste- ja keskmiste ettevõtete raamatupidamise teenuse turul.

„Raamatupidajate erialaliidu ja raamatupidajate kutse andjana esindab ERK Eesti raamatupidajate huve, nüüdsest ka EVEA kollektiivliikmena otse Eesti suurimas ettevõtjate ühenduses,“ ütleb ERK juhatuse esimees Margus Tammeraja.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700