Autor: Kristjan Pruul • 11. august 2022

Korteriühistutel soovitatakse oodata elektrihinna fikseerimisega

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi soovitab kõigil ühistutel riiklikult garanteeritud elektrihind kindlasti ära oodata, enne kui ummisjalu tormata elektrimüüja juurde hinda viieks aastaks fikseerima.
Foto: Rauno Volmar/Scanpix/Ekspress Meedia
Valitsuskoalitsiooni lubatud elektriturureformi ootavad pikisilmi kõik kodutarbijad, kuid praeguse seisuga on elektrimüüjatel veel küsimusi rohkem kui vastuseid. Ootamatult kalli hinnaga kodanikuelektri üks kõrvalmõjusid võib aga olla fikseeritud pakettide hinnalangus.

Väga positiivne, eriti kui vaadata tänaseid turuhindu või esmaspäevast hinnarekordit, ütles Äripäevale korteriühistute liidu juhatuse liige Urmas Mardi ja soovitas kõigil ühistutel riiklikult garanteeritud hind kindlasti ära oodata, enne kui ummisjalu tormata elektrimüüja juurde hinda viieks aastaks fikseerima.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700