Autor: Ken Rohelaan • 9. august 2022

Investeerimisekspert: inflatsioon sööb raha, varsti on järgi vaid pool

Foto: Liis Treimann
Kui praegune inflatsioonitempo jätkub veel mõnda aega, siis varsti on vabast rahast alles vaid pool, toonitas SEB Varahalduse äriarendusjuht Peeter Schamardin.

Schamardin rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis pensionireformi kontekstis, et teisest sambast välja võetud ja kasutamata rahaga inimestel tasub nüüd väga tõsiselt mõelda, mida peale hakata. "Kui ei taha teha näiteks kinnisvarainvesteeringuid, no investeerigu kuhugi mujale," soovitas asjatundja. Schamardini sõnul leidub võimalusi küllaga.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700