Autor: Swedbank • 23. juuli 2022

Praegu on hea aeg oma pensionifondi sobilikkust hinnata

II samba pensionifondi osakute vahetamise järgmine tähtaeg on 31. juulil. Kuna vahetusavalduse esitamise tähtajad on vaid kolm korda aastas, siis tasub pensionikogujatel võtta aega veel enne juuli lõppu hinnata, kas koguvad pensionivara endale kõige sobilikumas fondis.
Foto: Pixabay

Pensionikogujad, kes soovivad vahetada oma olemasolevaid pensionifondi osakuid teise fondi osakute vastu, tuleb osakute vahetamise avaldus esitada hiljemalt 31. juuliks. Osakuid võib vahetada täis- või osalises mahus kas ühte või mitmesse II samba fondi. Kui avaldus on esitatud tänavu 31. juuliks, siis toimub osakute vahetamine 1. septembril. Fondiosakuid saab vahetada vaid kolm korda aastas.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700