Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 1. juuli 2022

Kütusekulu kasv ühe euro võrra vähendab ettevõtja kasumit 1,5 eurot

Kütusehinnad ja -aktsiisid, kütusehindadae tõusu mõju majandusele, token`ite käibemaksustamine, globaalne maksurefotm ja välismissioonilt naasnute rahatarkus - need on aktuaalsed teemad Sisekaitseakadeemia Finantskolledži üliõpilaste lõputöödes.
Maret Güldenkoh, lektor

Kütusehindade mõju kütuseaktsiisi laekumisele

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700