Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 21. juuni 2022

Raamatupidaja kutseeksam on nagu ajuvirgutus, soovitan kõigile!

Arsti juurde minnes või lennukisse istudes eeldame vaikimisi, et arstil ja piloodil on olemas parim väljaõpe ja ka litsents. Miks peaks see raamatupidajatel teisiti olema?
Foto: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht

Raamatupidaja või laiemalt arvestusvaldkonna spetsialisti vead ja eksimused ei too kaasa otseseid tervisekahjusid ega sea kellegi elu ohtu. Sestap on ühiskonna kontroll raamatupidaja ameti osas oluliselt leebem võrreldes näiteks arstide või lennukipilootidega. Erinevalt neist ei pea raamatupidaja ette näitama litsentsi või kutsetunnistust, mis kinnitaks tema professionaalsust ja töö kvaliteeti.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700