Autor: Signy Villems • 15. juuni 2022

Vandeaudiitoril selg vastu seina – ettevõttel on varade väärtus hindamata

Audiitorteenused OÜ vandeaudiitor Signy Villems vaatleb põhjusi, miks vandeaudiitorid annavad ettevõtete aastaaruannetele märkustega arvamusi, mis moodustavad nö mitte-puhastest arvamustest valdava osa.
Vandeaudiitor Signy Villems

Raamatupidamiskohustuslaste ülesandeks on lisaks igapäevasele tegevusele ja seatud eesmärkide täitmisele ka raamatupidamise korraldamine. Eelöeldu on oluline, sest finantsinfot vajav ühelt poolt nö sisetarbijad ehk ettevõtte omanikud, juhtkond, töötajad. Samavõrd vajavad ettevõtte finantsinformatsiooni ka välistarbijad ehk laenuandjad, investorid, tarnijad, kliendid, EMTA, konkurendid jne.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700