Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 16. mai 2022

Raskete aegade aimdus utsitab raamatupidamisbüroode juhte valvsusele

Raamatupidamisbüroode äritulemused on tugevas sõltuvuses kliendisektorite käekäigust. Müügitulu kasvuprognoosi dünaamika viitab juhtide ettevaatlikkusele, mis peegeldab võimalike raskuste tekkimist kliendisektorites.
Foto: Pixabay

Võrreldes eelmise kvartali küsitlusega, on juhtide hinnang sektori seisundile vähenenud poole palli võrra 10-pallisüsteemis. Kuna hinnang arvutatakse erinevate näitajate muutumisest, siis markeerib juhtide hinnangu kahanemine oluliste näitajate kasvu aeglustumist. Hinnangu alanemisele vaatamata tuleb kuue palli lähedal püsivat hinnangut siiski pidada heaks tulemuseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700