Autor: Raamatupidaja.ee • 10. mai 2022

Lugeja küsib, asjatundja vastab: sidusettevõtte osakute omandamine

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Ainuosanik otsustab suurendada osakapitali 10 euro võrra. Selleks teeb ta mitterahalise sissemakse, andes enda 40% osaluse üle nimiväärtusega 100 eurot. Mitterahalise sissemakse netovara bilansiline väärtus on 1000 eurot.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700