Autor: Personaliuudised.ee • 23. märts 2022

Kuidas pakkuda tööd Ukraina sõjapõgenikele

Millega tuleb arvestada, kui soovitakse Ukrainast tulnud sõjapõgenikele tööd pakkuda? Sotsiaalministeeriumi, siseministeeriumi ja töötukassa esindajad andsid ülevaate tingimustest.
Foto: Liis Treimann

On oluline eristada, et Eestis on võib olla kahte liiki töötajaid: ühed, kes saabuvad siia pärast aktiivse sõjategevuse algust Ukrainas – kui rakendub Euroopa Liidu ajutise kaitse direktiiv, siis saavad nemad õiguse töötada Eestis samadel tingimustel nagu Eesti alalised elanikud, kirjutab Personaliuudised.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700