Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 9. märts 2022

Lugeja küsib: sihtfinantseeringu ja põhivara kajastamine raamatupidamises

Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastab Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Pixabay

? Asutus ostis survepesuri, mis maksis 3500 eurot (km-ta), kasutusajaga viis aastat. Survepesur osteti 3. augustil 2021. Asutus maksis arve tarnijale ära. PRIA tasus 1. detsembril 2021 antud seadme eest investeeringutoetust 1500 eurot.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700